Pihapuiden kaato Tuusulasta koko Uudellemaalle

Eroon ongelmapuista ja -kannoista nopeasti ja helposti


Me Puuturtle Oy:ssä olemme auttaneet asiakkaitamme jo yli 20 vuoden ajan pääsemään eroon häiritsevistä puista ja kannoista. Pihapuiden kaato on tarpeen erityisesti silloin, jos ne kasvavat liian lähellä asuinrakennuksia tai ovat alkaneet esimerkiksi kallistua. Tällöin kannattaa pirauttaa puunkaadon ammattilaiselle, joka voi arvioida tilanteen ja tarvittaessa kaataa puun turvallisesti. Kaikki toimintamme on vakuutettua ja henkilökuntamme osaavaa & kokenutta. Palvelualuettamme on koko Uusimaa; Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Järvenpää, Sipoo, Porvoo, Tuusula ja niin edelleen. Joustavuus, ammattitaito ja tietysti turvallisuus ovat palveluidemme ydintä − meidän kanssamme puunkaato sujuu nopeasti ja helposti.


Miten toimimme?

Kun sinulla on tarvetta puunkaadolle, ota meihin yhteyttä niin sovitaan aika, milloin tulemme katsomaan kohdetta. Arviointikäynnin perusteella voimme tehdä sinulle tarjouksen. Toimimme aina asiakaslähtöisesti, joten tarjous tehdään sinun kannaltasi kokonaistaloudellisesti järkevimmällä tavalla. Mikäli puita on useampi tai kohteessa pitäisi tehdä esimerkiksi niin puiden poistoa, kantojyrsintää kuin raivaustakin, laadimme aina kilpailukykyisen kokonaistarjouksen. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä meidät arviointikäynnille!

PUUNKAATO AINA OKSIEN SAHAAMISESTA POISKULJETUKSEEN

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti erilaisten ongelmapuiden poistossa. Saat meiltä puunkaadon avaimet käteen -periaatteella; halutessasi puusta ei jää tontillesi oksaakaan − kannosta puhumattakaan. Ydinpalveluitamme ovat:
  • pihapuiden kaato
  • tonttien ja määräalojen raivaukset
  • vesakoiden raivaukset tai harvennukset
  • oksien pätkiminen, poiskuljetus tai haketus
  • runkojen pätkiminen tai poiskuljetus
  • kannonpoisto/kantojyrsintä

Turvallisuus etusijalla

Noudatamme tarkasti turvallisuusmääräyksiä ja meillä on kokemusta kaikenlaisista työkohteista niin kaupunki- kuin taajamaympäristöissä. Arvioimme jokaisen työn vaativuuden aina erikseen, ja valitsemme sopivimmat työtavat arviointikäynnin perusteella. Ahtaissa paikoissa työt tehdään joko kiipeämällä, henkilönostimella tai nosturilla. Moderni kalusto sekä pätevä henkilökunta tekevät työskentelystämme sujuvaa.